aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت دوستان من چند وقت است مشکلی دارم و اونم اینه که آپلودر عکس جوملا به صورت غیر فعال در میاد یعنی وقتی وارد مدیریت تصاویر میشی به محض اینکه لود میشه یه دفعه باکسی که باید عکس رو بهش آدرس بدی غیر فعال میشه و به صورت عکسی که پیوست کردم در میاد برای همین مجبورم برای مشتریان از آپلودر عکس مجزا استفاده کنم ، که این امر سایت را از هم گسیخته میکنه آیا آپلودر عکسی وجود داره که این مشکل براش بوجود نیاد یا اینکه این مشکل هسته جوملاهام رو چه جور میتونم مرتفع کنم از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند درخواست راهنمایی دارم منتظر خبرهای خوبتان هستم شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام 1. به مسیر زیر مراجعه کنید: مدیریت سایت / تنظیمات کلی / تب "سیستم " 2. گزینه " فعال بودن آپلود کننده Flash " را روی " خیر " تنظیم کرده و ذخیره کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در دی 90 با سلام واقعا سپاسگذار مغزم هنگ کرد مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر