feyzabadimo 5 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت دوستان من می خوام وقتی کاربر وارد سایت شد، متن ورود که در منوی سایت قرار داره به صورت خودکار تبدیل به نام کاربری کاربر بشه و وقتی کاربر از سایت خارج شد متن دوباره بشه ورود. چیکار باید بکنم؟؟؟ با تقدیم احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام باید کدنویسی با زبان php رو بلد باشید می تونید از دستورات داخل ماژول لوگین جوملا هم استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در دی 90 سلام از دستورات کدوم... میشه بیشتر راهنماییم کنید....... یا اینکه یه ماژول بهم معرفی کنید که این امکان رو داشته باشه....... خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در دی 90 با عرض سلام از دوستان کسی نیست کمکم کنه....... ممنون میشم لگه کسی منو راهنمایی کنه با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز از آخرین ماژول ورود که در جومینا انتشار داده شده استفاده نمایید به همین شکلی که می خواید هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در دی 90 سلام آقای رضایی خسته نباشید من ماژول نمی خوام....... کامپوننت می خوام............. بهروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 چه فرقی داره ؟ کامپوننتی هم برای این کار من ندیدم چون اصلا نیاز به کامپوننت نداره . برای این کار پلاگین هم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در دی 90 سلام آخه من ورود رو گذاشتم توی منوی اصلی سایت. ماژول نیست....... می خوام کلمه ورود تغییر کنه.... میشه در مورد پلاگین بیشتر راهنمایی کنید.......... ممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز خوب شما تو موقع تعریف منو می تونی اسمش تعیین کنی اگه نمی خوای تو منوی اصلی عبارت ورود نمایش داده بشه نام و نام مستعار منوتو تغییر بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در دی 90 اینو که می دونم......... من می خوام وقتی کاربری وارد سایت میشه و فرم لاگین رو پر می کنه، متن "ورود" که در منوی اصلی سایت من هستش به صورت خودکار تبدیل بشه به نام کاربر و وقتی کاربر از سایت خارج شد باز دوباره متن بشه "ورود"...... چطوری میشه این کار رو کرد؟؟ اگه لطف کنن آقای تهرانی در مورد پلاگینی که گقتن بیشتر توضیح بدن خیلی ممنون میشم از ایشون........ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در بهمن 90 از عزیزان کسی نیست بتونه کمکم کنه؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر