leksoz 95 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان کسی اسکریپت لینک باکس داره؟ ببینید یعنی اصلا ربطی به سایت جوملا خودم نمیخوام داشته باشه! داخل یه هاستی بزاریم و هر کی بتونه لینک ارسال کنه و لینک باکس رو بزاره توی قالبش و و و.. ممنونم از همه ...داخل انجمن رو گشتم خسته شدم اخرم پیدا نکردم تاپیک زدم :putertired: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام خب تو گوگل این عبارت رو سرچ کن link box اسکریپت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 والا هر چی دیدم یا الکی کلمشو نوشته بودن سایتشون باز شده یا بوده سر در نیورودم کار نکرده گفتم اگه مثلا کسی داشته باشه گزاشته باشه بدونه چی کار باید دقیقا انجام بدیم خیلی خوب خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام بهتر با ایشون تماس بگیرید http://forum.joomina.ir/user-404.html اسکریپتها رو خوب میشناسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در دی 90 پ .خ شد :idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر