pn1367 0 ارسال شده در دی 90 با سلام من اولین قالبم رو دارم به جوملا تبدیل میکنم و لی به یه سری مشکلات ریزه کاری برخوردم از جمله اینکه من به ادامه مطلبام استایل داده بودم اما وقتی خواستم تبدیل کنم کدهای مربوطه رو پاک کردم و کد مخصوص جوملا برای نمایش اخبار رو گذاشتم 1.مشکلی که دارم اینه که میخوام کارد مطالبم استایل داشته باشه و تیتر هر مطلبم یک رنگی یا استایلی داشته باشه چطور اینکرو بکنم>؟ 2.همچنین استایل برای ادامه مطلبم 3.میخوام تیتر موقعیتهای یوزر هامم سایزشو کوچیک تر کنم استایل بدم بهش 4.مشکل اصلیمم اینه که توی لوکال قسمت وطالبم راست چین نشون میده اما روی هاست چپ چین میشه متوجه نشدم مشکلم از کجاست ! و در آخر هم وقتی میخوام مثلا فقط یوزر 2 که موقعیتش وسط هستش رو فعال کنم و بقیه غیر فعال موقعیتش میاد جای یوزر 1 چطوری باید رفعش کنم؟ جای یوزرها رو ثابت نگه دارم تا هرکدومو فعال کردم جی خودش باشه ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن اینم قالبم http://thesystem.ir/medical نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 برای استایل ادامه مطلب این تاپیک رو مشاهده کنید: http://forum.joomina.ir/thread-9897-post-55012.html#pid55012 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در دی 90 دوستان جواب سوالات 1 و دو رو گرفتم اما ما بقی نه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
darkyashar 0 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز به جمع طراحان قالب جوملا خوش اومدی مواردی رو می خواستی به تر تیب خودت روش حلشو بهت می گم : 3 . برای تغییر سایز تیتر سه تا موقعیت بالا باید در قسمت frontpage_services h3 خصوصیت فونت سایز را تغییر بدی مثلا 16 خوبه به نظر من 4 . برای حل این مشکل باید در قسمته caption, th, td خصوصیت text-align رو برابر right قرار بدی تا قالبت درست بشه 5 . برای این قسمت باید قالبتو شرتی کنی که مثلا وقتی موقعیت وسط وقتی اون دوتا دیگه فعال باشند یک استایل داشته باشه و وقتی اون دوتای دیگه فعال نبودن یه استایل داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در دی 90 ممنونم دوست عزیز اما من توی فایل css ام همچین استایلی ندارم caption, th, td کلاسی برای جوملا هستش که من توی قالبم استفاده نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام برای تیتر ماژول ها باید برای کلاس های زیر کدنویسی کنید .moduletable h3, .moduletable_menu h3, .moduletable_text h3 یعنی باید تو فایل Css قالبت این کدها رو اضافه کنی بعنوان مثال اینجوری .moduletable h3, .moduletable_menu h3, .moduletable_text h3{ margin-top:5px; padding:5px; background-color:#FFF; text-align:right; font-size:12px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در دی 90 ممنون اما مشکل من الان برای بدنه مطالبم هست که چپ چین هستند من کلاسی به این اسم ندارم توی قالبم .moduletable h3, .moduletable_menu h3, .moduletable_text h3 و ین caption, th, td نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 شما باید اینارو ایجاد کنی یعنی تو فایل Css قالبت اینارو بذار معلومه که نیست برای اینکه مطالبت راست چین بشه این کدرو بذار .contentpaneopen { text-align:right; padding:0 10px; direction:rtl; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در دی 90 میدونم اما نشد بازمبا این درست میشه اما وقتی کدشو میذارم فراخوانی نمیکنه نمدونم چرا caption, th, td نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 شما همون کدها رو واسه کلاس blog بنویس اگه نشد واسه کلاس col_w420 درنهایت بازم نشد واسه body کد زیر رو بذار و تمام direction:rtl; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در دی 90 تست کردم نشد اگر این کدها برای caption, th, td باشه درست میشه اما این خونده نمیشه نمیدونم چرا چرا توی لوکال درسته اما اینجا خرابه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در بهمن 90 دوستان چرا کسی جواب منو نمیده؟! برای قسمت موقعیت سمت راستم میخوام که کادر بدم و هدر و اینا براش بذارم البته برای هر ماژولی که قرار میگیره باید از کدوم کلاس استفاده کنم؟ کلاس ماژول استفاده کردم اما برای همه ماژول ها در همه موعیتها اعمال شد خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید درضمن دوستان من این قلبم طراحی کردم اما مشکلی که دارم اینه که اون گالری نشریات که پایین گذاشتم نشون داده نمیهش رد کنین زود رد میشه نمدونم مشکل از کجای قالبم هست http://cheraghsabz.ir/ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام برای حل مشکل اسلایدر در خط 33 فایل style.css قالب این کد رو جایگزین کنید: #wapper { direction: ltr; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر