bardsirnet 0 ارسال شده در دی 90 چرا جوملا اينجوري مي شود http://www.bardsirnet.comكسي نيست جواب من بده سايت من باز نمي شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست عزیز بنده الان چک کردم سایت شما باز می شود! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در دی 90 سلام يك سري ارور پايين ص مشاهده شد to open stream: No such file or directory in /home/nrpbar56/domains/bardsirnet.com/public_html/templates/joomina- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام این مربوطه به قالبشون هست که ظاهرا با مشکل نصب شده نه مشکلی که در بالا فرمودند! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز من مشکلی در سایت شما ندیدم! قالبتون رو عوض کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر