lahoot 0 ارسال شده در دی 90 سلام میخوام توی صفحه اول یک سایت فقط یک ماژول منتشر کنم برای همین دنبال یک قالب ساده و سبک هستم که اسکرول نخوره و حتما یک موقعیت انتشار ماژول وسطش داشته باشه اگر قالبی با این مشخصات سراغ دارید لطفا بفرمایید. خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید می تونید قالبی رو انتخاب کنید و در صورت نبود موقعیت دلخواه آن موقعیت رو به قالب اضافه کنید (قبلا در خصوص اضافه نمودن موقعیت به قالب راه کار ارائه شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام می تونید از قالبی که تو جومینا منتشر شده و اینترو داره استفاده کنید بعد کمی ویراییشش کنید و در صفحه اولش فقط یه موقعیت بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در دی 90 سلام این قالبو ببینید به کارتون میاد دمو آنلاین قالب دانلود از سرور جومینا سایت سازنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lahoot 0 ارسال شده در دی 90 سلام می تونید از قالبی که تو جومینا منتشر شده و اینترو داره استفاده کنید بعد کمی ویراییشش کنید و در صفحه اولش فقط یه موقعیت بذارید میشه آدرسش را لطف بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در دی 90 http://www.joomina.ir/joomla-extension/website-template/handmade-template/442-underconstation-joomla.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lahoot 0 ارسال شده در دی 90 http://www.joomina.ir/joomla-extension/website-template/handmade-template/442-underconstation-joomla.html من که بلد نیستم ولی کسی میتونه توی همین قالبی که لینکش این بالاست دقیقا توی قسمتی که ایمل را وارد میکنی یک موقعیت انتشار ماژول اضافه کنه. یعنی همون ماژول جستجو.بعد اون دکمه ارسال ایمیل هم بشه دکمه جستجو!!! اگه کسی میتونه یک کمکی کنه،ما هم در عوض دعا میکنیم خدا خیرش بده!!!:64 (36): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر