mani1746 0 ارسال شده در دی 90 با سلام میخواستم اگه میشه لطف کنید چند نمونه ماژول ، کامپوننت و پلاگینهایی که باعث مشغول کردن سی پی یو سرور میشوند رو بفرمائید. همچین مشکلی برام پیش اومده که از طرف سرور اعلام میکنند که بعضی آدرسها باعث مشغول شدن بیش از اندازه سرور میشوند. لطفا راهنمایی بفرمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام بستگی داره - نمونه اون آدرس ها رو دارید؟ بعنوان مثال یکیش ماژول آمار گیر... دمو آنلاین بدید بهتر می شه نظر داد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 90 در صورتی که شما از کش به صورت بهینه استفاده نکنید هر افزونه میتونه cpu رو مشغول کنه اما اون افزونه هایی بیشتر استفاده میکنند که محاسبات داده ای داشته باشند مثلا ریساز عکس، تولید کلیدواژه، تولید برچسب مثلا من خودم عکس ها و ... رو کش کردم اما بعضی از موارد که نیاز به لحظه ای بودن کارکردش دارم، بسته به ریکوئست کاربر، از cpu کار میکشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر