3bita 12 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان تو مدیریت جوملا بودم داشتم کلمات کلیدی رو پر میکردم پرکردم بعد سیو زدم سایت نمیاد بالا و نه تو مدیریت میره مشکل از چیه این ارورو میده jtablesession::store failed DB function failed with error number 1046 No database selected SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( '079b06d182f00143b368cd379fa5857b','1326221013','','0','1','1' ) از سایت -سرور -؟؟؟ ادرس سایت http://payment.salardesign.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 90 این یعنی اینکه دیتابیس شما (یا لااقل جدول کاربران) کلا حذف شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3bita 12 ارسال شده در دی 90 اما دیتابیس سر جاشه که !!!فکر کنم از پی اچ پی مای ادمین باشه در فایل jos_session رفتم اینجا همون اعداد ارور اینا رو که تو صفحه زده بود اننجا هم بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام محتویات تیبل jos_session رو خالی کنید. (دقت داشته باشید که فقط خالی کنید یعنی خود تیبل رو یه وقت حذف نکنید) تمامی جداولتون رو هم در دیتابیس repair کنید... قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه اگر با این کارها هم مشکل پابرجا بود با ادمین سرورتون هم صحبت کنید که مطمئن شیم از طرف سرور نیست و ادامه بدیم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر