behzadsohrabpou 0 ارسال شده در دی 90 سلام من از دو قالب برای سایت استفاده میکنم یکی برای صفحه اول و یکی برای سایر صفحات ولی مشکل من اینجاست که میخوام یک سری از ماژول ها فقط در صفحه اول نشون داده بشن (خوب که این مشکلی نداره و میتونیم حلش کنیم )ولی مشکل من اینه که میخوام یک سری دیگه از ماژول ها به غیر از صفحه اصلی در تمام صفحات نشون داده بشن که این امر اتفاق نمیفته ممنون از لطف کسایی که جواب میدن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید یعنی از مدیریت ماژولهای مورد نظرتون، در قسمت (تخصیص منو) مشکل شما حل نمی شه!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadsohrabpou 0 ارسال شده در دی 90 بله همینطوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 بعد از اعمال تغییرات این کار رو انجام دهید ببینید حل می شه یا خیر : در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadsohrabpou 0 ارسال شده در دی 90 متاسفانه جواب نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با قالب های دیگر مثل قالب های پیشفرض جوملا هم این مشکل رو دارید!؟ (تست کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadsohrabpou 0 ارسال شده در دی 90 بله با قالب های اصلی هم این مشکل وجود داره راستی قالبی هم که باهاش مشکل دارم قالب پیش فرض سیستم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 1. نوع سطح دسترسی ماژولها رو بررسی کنید 2. پک کامل آخرین نسخه جوملا سری 1.5 یعنی جوملا 1.5.25 رو دریافت کنید و در هاست در دیارکتوری که پوشه ها و فایلهای قبلی جوملا رو آپلود کردید آپلود کنید و بعد از آپلود فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadsohrabpou 0 ارسال شده در دی 90 از همین پچ استفاده میکنم در ضمن از مامبو لرن هم دریافت کردم این نسخه ممنون از پاسخ های سریعتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 90 نمایش مازول فقط در صفحه اول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadsohrabpou 0 ارسال شده در دی 90 من تا حدودی متوجه قضیه شدم نمی دونم چرا ماژول رو فقط به صفحاتی میشه اختصاص داد که آدرس اونها به صورت index.php?option=com_content&view=section&id=2 شروع میشه میشه اختصاص داد یعنی اگه من دامنه رو وارد کنم کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر