morteza.pr 0 ارسال شده در دی 90 بسم الله الرحمن الرحیم سلام و عرض ادب من میخوام منو موضوعاتم رو جدا کنم . یعنی چند موضوع در یک منو باشند و چند موضوع دیگر در یک منوی دیگر و چند موضوع دیگر هم در منو دیگر برای مثال به سایت http://www.karballa.ir توجه کنید که موضوعات مختلف با توجه به نوع کارکرد جدا شده اند . چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟ پ.ن : آموزش های موجود در تالار مورد ساخت منو رو خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم و اگر موضوع برایتان تکراریست پوزش می طلبم با تشکر - یا علی مدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 اگر درست متوجه شده باشم چند تا منو درست کنید و آن سرفصل موضوعات را جداگانه درونش قرار بدهید در مدیریت منوها، منوهای مورد نظر را بسازید و در منوی مورد نظر ، مطالب و نمایش مجموعه بصورت بلاگ را انتخاب کنید و مجموعه را مشخص و ذخیره کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza.pr 0 ارسال شده در دی 90 بسم الله الرحمن الرحیم سلام و عرض ادب خیلی ممنونم از شما . خدا خیرتان دهد . همانطور که فرمودید عمل کردم . راهی وجود دارد تا تمام مجموعه های یک بخش در منو نمایش داده شود؟ با تشکر - یا علی مدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 بله. شما باید در آن مرحله آخر نمایش بخش بصورت بلاگ را انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر