naladra 2 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان عزیز جومینایی امیدوارم همتون خوب باشید من میخوام در وب سایتی که دارم روش کار میکنم ،یکسری ب راد رو معرفی کنم و تخصص هر کدوم به همراه عکشون در یک قسمت همانند کارت پرسنلی یا کارت ویزیت لیست کنم این امکان رو چطوری و به وسیله کدوم کامپوننت میشه ایجاد کرد ؟ :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام با cb میشه اینکار رو کرد نسخه جدید و فارسی اون هم در جومینا به تازگی منتشر شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در دی 90 ممنون دوست عزیز ، آقای مرادی از راهنماییتون:thankyou: کامپوننت CB خیلی گستردس ، من فقط امکان معرفی رو لازم دارم آیا کامپوننت دیگری هم هست ؟درواقع من احیتاج به کاتالوگی دارم برای معرفی افراد برای این کار کامپوننت دیگری هم هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام من افزونه دی جی کاتالوگ رو پیشنهاد می کنم اینم مشابه اون چیزی که شما می خوای درست کنی من تو یکی از سایت هام ازش استفاده کردم http://www.guilandr.com/index.php/%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5-%D9%85%D8%BA%D8%B2-%D9%88-%D8%A7%D8%B9%D8%B5%D8%A7%D8%A8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر