rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت دوستان و مدیران زحمتکش دوستان من می خوام منوی سمت چپ رو بیارم پایین و ست بشه با منوی سمت راست!میشه کمکم کنید و بگید چه کدی رو وارد کنم!با تشکر اینم لینک سایتم www.perspolis-viva.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام شما در خط 1610 فایل template.css قالب این کد رو جایگزین کد اصلی کنید: .art-contentLayout .art-sidebar2 { border: 0 none; float: right; margin-top: 0; overflow: hidden; padding: 0; position: relative; width: 197px; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 مرسی اقای مرادی!واقعا مرسی!حالا میشه کمکم کنید که چه جوری اون فضای وسط منو ها (جایی که خبرا هستن)فضاشو کمتر کمک!یعنی اینکه نزدیک منوها بشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 من متوجه منظور شما نشدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 ببین داداشه گلم! توی این عکس نشون دادم!می خوام این فاصله کم بشه!که فضای وسط بیشتر بشه اینم لینک عکس http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13261834061.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 شما در فایل template.css این کد ها رو جایگزین کنید: line 681 .art-Block { margin: 2px; } line 924 .art-Post { margin: 2px; } خط های مورد نظر هم در بالا اشاره شده! موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 متوجه نشدم درست!دقیقا کجا بزارم این کد ها رو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 خط 681 کد اول و کد دوم در خط 924 فایل template.css جایگزین کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 اقای مرادی واقعا ممنونم!دستت طلا!واقعا ای ول داری!خسته نباشی مدیر محبوب:thankyou::heart::heart::heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر