kambizkhalafi 3 ارسال شده در شهریور 89 سلام من یه قالب میخواهم شبیه سایت http://www.tebyan.net/ فقط لطف کنید که قالب تابناک نباشه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 نمونه های قالب زیاد هست مضافا اینکه کمی هم باید تامل داشته باشید. اگر پاسخی داده نمی شود معنیش این هست که یا باید صبر پیشه کرد یا پاسخ مناسبی برای درخواست شما وجود ندارد. ضمن اینکه با مرور قالب های موجود در اینترنت موارد مشابه را هم ببینید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز چون بعضی از قالبها رو مشتریان درخواست میکنند اگر نمونه داشت که هیچی اگر نداشت باید برای طراحی آن هزینه ای پرداخت کنند شما هم اگر این نوع قالبو میخواهید باید هزینه پرداخت کنی اگر دوست داشتی با آقای تهرانی تماس بگیر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در شهریور 89 سلام كدوم ويژگي قالب شما رو جذب كرده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در شهریور 89 آخر من با بعضی از بچه های سایبری تماس حاصل نمودم قالب رو برای جوملا داشتند و نصب کردند ولی قالب رو اشتباها پاک کردند هست ولی از کجا میشه پیدا کرد خدا میداند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در شهریور 89 ضمن اينكه شما قالبي با موقعيت هاي سايت تبيان پيدا كني ميتوني با يه كم خلاقيت و تغييرات توي اون اونو شبيه به اين سايت كني :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در فروردین 90 نمونه قالب سایت تبیان در سایت www.persian-pc.com هست .... هر کس این نمونه قالب داره من خواهانشم .... ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزیز این قالبی که آدرس دادید رو اینجا می تونید پیدا کنید نام قالب Beyond است از قالبهای yootheme البته فکر کنم باید قالب رو بخرید من که جایی برای دانلود ندیدم قالب موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام تا جایی که یادم هست آقای سعید (شاهروخ دیزاین - یکی از مدیران جومفا) قبلا کپی قالب پبیان رو ساخته بودند میتونید به سایت ایشون سر بزنید . http://www.shahrokhdesign.com موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mani1746 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام میخواستم بدونم آیا قالب سایت تبیان برای جوملا هست یا اینکه مدیریت محتوای سایت تبیان اگه میشه لطفا راهنمایی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 با سلام میخواستم بدونم آیا قالب سایت تبیان برای جوملا هست یا اینکه مدیریت محتوای سایت تبیان اگه میشه لطفا راهنمایی بفرمائید سلام من چیزی در مورد سیستم مدیریرت محتوا تبیان نشنیدم اگه چیزی باشه اون قالبه نه سیستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 شما غیر از اینکه دارای چند استایل است چیز خاصی در این قالب دیدید ! من فکر نمیکنم قالب زیبایی باشه و فکر میکنم دلیل اصلی انتخاب این قالب از طرف تبیان یه خاطر لود سریع و سبک بودن باشه برای جذب بازدید بالا ! با ماژول Aida news میتونید به زیبایی در صفحه اصلی اخبار خود را بدین صورت و اشکال دیگر نمایش دهید البته باید کمی تغییرات در استایل اون ایجاد کنید ! در مورد نمونه قالب اقای شمسی راهنمایی کردند و در مورد اسکریپت این سایت هم باید بگم با php نوشته نشده و نمیدونم موجود هست یانه و دوستان دیگر میتونند راهنمایی کنند ! در مورد قالب هم باید عرض کنم قبلا سیستم تبیان کلا با الان فرق داشت و اقای رمضان زاده قالب قبلی این سایت رو قرار داده بودند البته بصورت تجاری فکر کنم و اگر تاریخ این تاپیک رو نگاه کنید متوجه میشوید برای سال گذشته هست ! به هرحال ادرس دمو قالب قبلی از سایت شاهرخ دیزاین رو برای شما قرار میدهم : http://shahrokhdesign.com/demo/magicteb/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر