molana_rumy 0 ارسال شده در دی 90 سلام خدمت دوستان من یه قالب ساختم و به کلاسهای contentheading و contentpaneopen و ... هم استایل دادم اما توی بعضی صفحات متن محتوا رو استایل داده نشده نشون میده. فرض کنید اطلاعات نمونه رو در جوملا نصب کرده باشیم. در این صورت منوهای صفحه اصلی و اخبار رو درست نشون میده ولی بقیه منوها بدون استایل نشون داده میشه. ممنون میشم کسی راهنمایی کنه که مشکل از چیه؟ چطور میتونم یک پارامتر کلی برای متن محتوا تعریف کنم که نیازی به تعریف برای انواع کلاسها نباشه؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام برای استایل دهی به متن باید برای کلاس contentpaneopen کد نوشت برای سرتیتر هم کلاس contentheading لطفا دموی آنلاین بگذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در دی 90 متاسفانه چون در لوکال کار میکنم نمیتونم دمو بذارم. اگه بتونم میبرمش رو سرور. یعنی همه محتواها از همین دو کلاس استایل میگیرن؟ چیز دیگه ای وجود نداره که بخوایم بهش استایل بدیم؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام همه محتوا که نه ولی تیتر های مطالب و سرتیتر کامپوننت ها در این تگ ها نمایش داده میشه دموی آنلاین بدید تا مشکل شما بررسی بشه اینطور نمیشه شما رو کمک کرد. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر