12farhad 0 ارسال شده در دی 90 با سلام. يه قالب بسيار زيبا و رايگان براتون گذاشتم اميدوارم كه خوشتون بياد. يا حق... ******* حذف لینک دانلود ****** اينهم يه تصوير: دوستان اگه خواسته باشن ميتونم بسته نسبي اين قالب رو هم بزارم. البته قالبهاي بسيار زيباي ديگه هم دارم كه در روزهاي آتي براتون ميزارم. لطفا نظرات خودتون رو بگيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام این کجاش رایگان هست؟؟ کاربر عزیز قوانین را رعایت کنید! قرار دادن لینک افزونه ها و قالب های تجاری ممنوع میباشد. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12farhad 0 ارسال شده در دی 90 با سلام. آقاي مرادي من دارمن از اين قالب استفاده مي كنم رايگان هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در دی 90 با سلام. يه قالب بسيار زيبا و رايگان براتون گذاشتم اميدوارم كه خوشتون بياد. يا حق... لينك دانلود: دانلود اينهم يه تصوير: دوستان اگه خواسته باشن ميتونم بسته نسبي اين قالب رو هم بزارم. البته قالبهاي بسيار زيباي ديگه هم دارم كه در روزهاي آتي براتون ميزارم. لطفا نظرات خودتون رو بگيد. مطمئنید این قالب رایگان این قالب یکی از قالبهای شرکت yoothem هستش و فک نکنم رایگان باشه http://www.yootheme.com/demo/themes/joomla/2011/shelf/ در صورت تجاری بودن این پست حذف خواهد شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 شما هر قالبی که در نت بدست بیارید و استفاده کنید که رایگان نیست قالب های تجاری به صورت وارز قرار میگره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12farhad 0 ارسال شده در دی 90 OK باشه بروي چشم ديگه پست تجاري نميزارم فقط ميشه كمكم كنيد كه منظور شما از قالب رايگان يعني بايد خودم اين قالب رو بنويسم؟ ميشه بگيد منظورتون از قالب رايگان چيه؟ با سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 منظور از قالب تجاری قالبی هست که شرکت سازنده برای فروش قرار داده و به صورت رایگان ارائه نمیده برای جوملا قالب های رایگان زیادی موجود هست کافی هست در نت جستجو کنید قالبی هم که شما خودتون ایجاد کنید و به صورت رایگان قرار بدید رایگان هست! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر