SILENT718 0 ارسال شده در دی 90 سلام......... چطور می تونم این متن پیش فرض قالبو تغییر بدم؟اینم از عکس متن و قالب !!! وب سایت جومینا: تو پوشه ی ایمیج هم عکس لوگو رو بود ولی عکس این متن وب سایت جومینا رو نبود!! خواهشاً یکی کمک کنه!!! کسی نمی خواد ثواب کنه؟ زکات علم در نشر آن است. امام علی(ع) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 90 با سلام STLENT718 عزیز به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــــا ) خوش آمدید لطف کنید دموی آنلاین بدید ( ترجیحا ) در صورتی که روی لوکال کار میکنید نام قالب را بگویید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12farhad 0 ارسال شده در دی 90 با سلاماگه اشتباه نكنم شما بايد بريد توي پوشه همين قالبي كه الان استفاده مي كنيد و اون عكسي كه روش نوشته جومينا رو حذف كنيد و يا با نرم افزار فتوشاپ تغيير بديد. موفق باشيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام در پوشه Images قالب عکس buterflly.png را حذف کنید یا عکس مورد نظر خود را جایگزین این عکس نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SILENT718 0 ارسال شده در دی 90 ممنون از همتون مخصوصا آقای دفاعی!! درست شد!! حالا این قالب که هدر نداره اگه بخوام یه هدر به اندازه215*982 بسازم براش باید چیکار کنم!! هدر آمادشو دارم فقط می خوام هدر رو توش جایگذاری کنم!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 برای گذاشتن هیدر باید عکس رو در پوشه images قرار بدید بعد در فایل css قالبتون براش کد بنویسید می تونید از کدهای همین عکس buterflly.png هم استفاده کنید فقط باید ارتفاع و عرض رو متناسب با هیدرتون تغییر بدید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SILENT718 0 ارسال شده در دی 90 آقای دفاعی عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدید که دقیقا باید چیکار کنم اگه بخوام یه هدر با سیز215*982 تو این قالب بزارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 شما عکس هیدرت رو با اسم header.jpg تو پوشه images ذخیره کن حالا برو تو پوشه css قالب و فایل template.css رو باز کن دنبال عبارت logo بگرد که میرسی به خط 2844 یعنی عبارت زیر #logo { background-image:url(../images/buterflly.png); background-position:top right; background-repeat: no-repeat; position:absolute; top:5px; right:10px; width:350px; height:168px; z-index:9999} خب حالا کد زیر رو بذار جای این کد #logo { background-image:url(../images/header.jpg); background-position:top right; background-repeat: no-repeat; position:absolute; top:5px; right:10px; width:982px; height:215px; z-index:9999} موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SILENT718 0 ارسال شده در دی 90 ببخشید دیگه زیاد مزاحم میشم!! کارایی رو که گفتید انجام دادم لوگو حذف شد ولی هدر جایگزینش نشد!! نمی دونم مشکل از کجاست؟ آدرس سایت هم اینه: http://www.godjust.ooq.ir/ اگه وقت داشتید یه بررسی بکنید!! اینم قالبیه که توش تغیراتو انجام دادم. قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز شما در xml آدرس دهی نکردید دانلود قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SILENT718 0 ارسال شده در دی 90 سلامی دوباره!! این قالبی رو هم که آقای موذنی زحمتشو کشیدن رو هم جایگزین کردم ولی باز هم هدر رو نیست!! شاید مشکل از قالب نباشه!! چون خودم حتی همون عکس لوگو رو حذف کردم بعد یه هدر با همون اسم جایگزینش کردم کد هاشو هم درست کردم ولی باز هم درست نشد!! در ضمن وقتی سایتم لود میشه یه پیغام میده!! اینم از آدرس سایت:http://www.godjust.ooq.ir/ خودتون برید ببینید!!! متن پیغام هم اینه:The URL is not valid and cannot be loaded. عنوان پپیغام همalertهستش!! یکی کمک کنه لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام کش مرورگرتون رو پاک کنید من الان دیدم لوگوتون بالا بود اون اخطار هم احتمالا بدلیل استفاده از هاست و دامنه رایگانهشما بگرد دنبال این عبارت تو فایل template.css قالبت #topbox بعد کدهاش رو با کد زیر جایگزین کن #topbox { width:990px; height:220px; position:relative; margin:0 auto; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر