saman57 0 ارسال شده در دی 90 سلام. من برای سایتم هرچی ماژول اسلاید شو نصب می کنم ، برای اینکه بتونم اسلایدهامو بذارم ، سطح پوشه های ماژول و کامپوننت هام رو نمیتونم به 777 تغییر بدم!البته باید بگم کلا هرچی نصب می کنم دسترسیش رو نمیتونم عوض کنم!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 سلام. من برای سایتم هرچی ماژول اسلاید شو نصب می کنم ، برای اینکه بتونم اسلایدهامو بذارم ، سطح پوشه های ماژول و کامپوننت هام رو نمیتونم به 777 تغییر بدم!البته باید بگم کلا هرچی نصب می کنم دسترسیش رو نمیتونم عوض کنم!! سلام از هاست رایگان استفاده میکنید؟ مدیر هاستت سطح دسترسی شما رو کم نکرده؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saman57 0 ارسال شده در دی 90 نه والله. یه vps داریم که دست خودمه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام بهتر با مدیر سرور تماس بگیری و مشکل رو گزارش کنی تا بررسی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر