parvane 2 ارسال شده در دی 90 من از ادیتور CK editor استفاده می کنم نیاز دارم بعضی از اطلاعاتم را جدول بندی کنم ولی جدول توی خود سایت نمایش داده نمی شه کسی افزونه ایی سراغ داره؟؟ یا روشی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 من از ادیتور CK editor استفاده می کنم نیاز دارم بعضی از اطلاعاتم را جدول بندی کنم ولی جدول توی خود سایت نمایش داده نمی شه کسی افزونه ایی سراغ داره؟؟ یا روشی؟ سلام شما میتونی در نرم افزار wordجدول رو درست کنی بعد شبیه عکس اون گوشه رو کلیک کنی تا کلجدول انتخاب بشه بعد همون گوشه راست کلیک کن و کپی کن در ادیتور past کن حدولت میاد در سایت http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13260982551.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام شما میتونید به دو روش اینکار رو بکنید 1- استفاده از ادیتور پرقدرت jce و ایجاد جدول توسط این افزونه 2- ایجاد جدول در ورد و چسباندن آن از طریق دکمه وارد کردن متن ورد در ادیتور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در دی 90 نه درست نشد تازه فهمیدم مشکلم چیه من تو k2 می خواهم جدول درست کنم و هر کاری می کنم خود جدول توی متن نمایش داده نمی شه و فقط محتوی آن نمایش داده می شه ولی خارج از K2 به راحتی جدول ساخته می شه به نظرتون چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 شما به چه چیزی جدول درست میکنید؟؟ با ورد یا ادیتور؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در دی 90 شما به چه چیزی جدول درست میکنید؟؟ با ورد یا ادیتور؟ با هر دوش امتحان کردم ...توی مطلب معمولی جوملا درسته ولی توی k2 و توی تب ساز فقط متنش رو نمایش می ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 90 یه دونه جدول میخوایی داشته باشی یا جداول زیاد اگر مورد اولیه که بهتره با برنامه هایی مثل FrontPage ,... جدول درست کنی و کدش رو تو بخش وارد کردن کد ویرایشگر جوملات وارد کنی اگر مورد دومیه که بهتره از افزونه های نمایش جدول از فایل csv استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر