mercol30 14 ارسال شده در دی 90 سلام من تونستم بقیه جوملا ها توی قسمت ورود را عوض کنم ولی این یکی را پیدا نکردم کجاست ؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید سایت را فردا قول دادم و فقط همین یک مورد مونده : توی عکس می توانید ببیند می خواهم این یک کلمه جوملا را یک چیز دیگر جایش بذارم : البته توی جوملای 1.5 این کار را کرده بودم ولی توی جوملای 1.5.25 پیداش نکردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در دی 90 توى فايل هاى ترجمه شده بايد عوض كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 شما باید به پوشه language در پوشه administrator مراجعه کنید و در اونجا قسمت های ترجمه فارسی رو عوض کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 90 با سلام ترجمه این قسمت در دو فایل مجزا قرار گرفته است . برای ویرایش بصورت زیر انجام بدید : ابتدا به مسیر زیر بروید : administrator/language/fa-IR در این پوشه قسمت اول ترجمه در فایل fa-IR.com_login.ini قرار دارد . توجه داشته باشید که عبارت DESCUSEVALIDLOGIN را از این فایل حذف نکنید برای باقی ترجمه فایل fa-IR.ini را باز کنید و کد DESCUSEVALIDLOGIN را پیدا کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر