WebAmir 0 ارسال شده در دی 90 سلام به همـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه دوستان نمیدونم به چه دلیلی اما کلیدواژه ها و توضیحات اینطور که معلومه فقط صفحه اصلی سایت من عوض شدن!!!! اما تو فایل کانفیگ همه چی اونطوری هست که باید باشه!! به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟ پیشاپیش ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام افزونه خاصی نصب کردید؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در دی 90 سلام چرا افزونه تگ رو نصب کردم اما این مورد مربوط به قبل از اون میشه چون یادمه 2هفته ای هست که این مشکل درست شده اما وقت نداشتم درستش کنم فقط تنها چیزی که یادمه و شاید به اون مربوط باشه اینه که در قسمت فرا داده Acesef چندتا کلید واژه گذاشتم گرچه فکنم بدرد نخوره چون نسخه اصلی Acesef رو ندارم!! نمیدونم چرا وقتی فایل کانفیگ درسته پس چرا اینطوری شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در دی 90 دلیل این عوض شدن هارو پیدا کردم کل سایتو بررسی کردم اما هیچ کد یا مشکلی نبود که اینو باعث بشه,ولی وقتی به کیورد و دیسکریپشن دقت کردن دیدم ترکیب حروف شبیه یکی از افزونه هاست دلیلش پلاگین سئوساز بود! که با غیر فعال کردنش اوکی شد اگه کیورد و دیسکریپشن سایت ثابت باشه واسه سئو و پیج رنک بهتره یا مثل قبل هی تغییر کنه؟ اگه لازمه این سوالو تو یه تاپیک جدید بپرسم <== ممنون :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر