sareion 0 ارسال شده در دی 90 ja nex عنوان آخرین قالب جوملاآرت هستش.منم قالب رو نصبش کردم و پلاگین هاش رو هم نصب و فعال کردم ولی با demo که سایت زده زیاد فرق داره اگه میشه یک راهنمایی یا یک منبعی برام بدین ؟ demo farsi demo english لینک دانلود به دلیل تجاری بودن حذف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام کجاش فرق داره؟؟؟ من تفاوتی ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sareion 0 ارسال شده در دی 90 این 2 تا اسلاید بالای صفحه منه . اولا مطلب اسلاید نمیشه - یعنی عکس بالای صفحه رو یکی میمونه . هم عکس های من داخل کادر سفید میان ولی تو دمو عکس ها با کادر سفید روی یک خط وایستادن ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر فدایی 0 ارسال شده در دی 90 به نظرم بسته ی نصبی کاملشو نصب کن و تنظیمات ماژول سایتتو همانند بسته نصبی خودش تنظیم کن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzin_blue 3 ارسال شده در دی 91 بسته نصبی کاملش رو دوستان از کجا میشه تهیه کرد؟ من Rtlش رو می خوام.می تونین کمکم کنید؟! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام دوست عزیز sareion : این انجمن از افزونه های تجاری پشتیبانی نمی کند پس لینک دانلود قرار ندهید برای حل این مشکلات باید خود بسته دانلودی که یک quickstart داره رو مانند نصب یک جوملا نصب کنید تا عین دمو شود این قالب ها معمولا از rtl پشتیانی میکنند فقط کافیه زبان سایت روی فارسی پیشفرض باشد بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzin_blue 3 ارسال شده در دی 91 سلام دوست عزیز sareion : این انجمن از افزونه های تجاری پشتیبانی نمی کند پس لینک دانلود قرار ندهید برای حل این مشکلات باید خود بسته دانلودی که یک quickstart داره رو مانند نصب یک جوملا نصب کنید تا عین دمو شود این قالب ها معمولا از rtl پشتیانی میکنند فقط کافیه زبان سایت روی فارسی پیشفرض باشد بدرود این قالب فارسی رو پشتیبانی نمی کنه.اما بعضی از دوستان دارند فارسیشو.که اگر قرار بدهند ممنون می شیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر