morteza.pr 0 ارسال شده در دی 90 بسم الله الرحمن الرحیم سلام و عرض ادب من قالب محرم رو نصب کردم ولی هر کاری میکنم چیزی نشون نمیده و نوشته ها و منو نمایش داده نمیشه . اینم عکس بعد از نصب : http://up98.org/upload/server1/01/z/z95r0cb8strjallw9q4q.jpg خواهش دارم راهنمایی کنید یا تشکر - یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در دی 90 بسم الله الرحمن الرحیم سلام و عرض ادب من قالب محرم رو نصب کردم ولی هر کاری میکنم چیزی نشون نمیده و نوشته ها و منو نمایش داده نمیشه . اینم عکس بعد از نصب : http://up98.org/upload/server1/01/z/z95r0cb8strjallw9q4q.jpg خواهش دارم راهنمایی کنید یا تشکر - یا علی دوست عزیز فکر کنم این قالب مخصوص جوملا 1.5 باشه نه نسخه 1.6 یا 1.7 واسه همینه رو سایتتون جواب نمیده! البته اگه جوملا تون 1.5 هست شاید تاپیک زیر به کارتون بیاد http://forum.joomina.ir/thread-1996.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza.pr 0 ارسال شده در دی 90 بسم الله الرحمن الرحیم سلام و عرض ادب خیلی ممنونم از شما . مشکل حل شد و مشکل از نسخه بود که 1.7 بود و با تغییر به 1.5 درست شد یا علی مدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza.pr 0 ارسال شده در بهمن 90 بسم الله الرحمن الرحیم سلام و عرض ادب چطور میشه در قالب محرم موقعیت های Topnav و Bottom1 و 2 و 3 و 4 رو فعال کرد . در واقع در قسمت Topnav چطور میتونم بخش اضافه کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید . با تشکر - یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 سلام من قالب محرم 91 را از تاپیک زیر دانلود کردم http://forum.joomina.ir/thread-18085.html متن منو ها نمایش داده نمیشه راهنمای موقعیت های منو برای این قالب را می خوام آدرس سایتم : www.zahrai.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام منو هاتون که هستند مشکلتون کجاست؟ راهنمای موقعیت ها در همون تایپک گذاشته شده است موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 با سلام منو هاتون که هستند مشکلتون کجاست؟ راهنمای موقعیت ها در همون تایپک گذاشته شده است موفق باشید درسته منو ها درستع اما اسم منو ها نیست مثلا منوی اصلی آمار بازدید منو کاربران و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 چک کنید ببینید آخر تعریف ماژول style"xhtml" هستش یا none اگر none بود تبدیلش کنید به xhtml توی قسمت مدیریت ماژول هم ببینید نام ماژول روی نمایش هستش یا مخفی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 چک کنید ببینید آخر تعریف ماژول style"xhtml" هستش یا none اگر none بود تبدیلش کنید به xhtml توی قسمت مدیریت ماژول هم ببینید نام ماژول روی نمایش هستش یا مخفی نه چنین چیزی پیدا نکردم خواهش میکنم کسی می تونه سریع تر کمک رسانی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 در خط 45 فایل index.php کد زیر قرار دارد کد بالا رو به کد زیر تغیر بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 در خط 45 فایل index.php کد زیر قرار دارد کد بالا رو به کد زیر تغیر بدید موفق باشید نه درست نشد اگر می خواید یوزر پس ادمین بدم خودتون چک بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 در صورت تمایل اطلاعات ادمین رو پ خ کنید برسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 من یک مشکل با این قالب دارم توضیحات مطالب را به صورت عمودی نشون می ده من می خوام به صورت خطی و افقی نشون بده برای مثال آیکن پرینت ایمیل و توضیحات نویسنده آدرس سایت زهرائی : www.zahrai.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام کد زیر را در انتهای فایل template.css قرار بدید dt.article-info-term, dd.published, li.print-icon, li.email-icon { float: right; margin: 0 4px; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 با سلام کد زیر را در انتهای فایل template.css قرار بدید dt.article-info-term, dd.published, li.print-icon, li.email-icon { float: right; margin: 0 4px; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): قرار دادم اما نشد ببینید دقیقا به شماره صفحات انتهای صفحه اول نگاه کنید ببینید چطور نمایش داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام برای آیکون ها از دستوری که جناب صفر علی دادند استفاده کنید و برای صفحه بندی کد زیر رو انتهای فایل تمپلت دات سی اس اس اضافه کنید: .blog-featured > div.pagination > ul > li.pagination-start,.blog-featured > div.pagination > ul > li.pagination-prev > span.pagenav,.blog-featured > div.pagination > ul > li.pagination-next > a.pagenav,.blog-featured > div.pagination > ul > li.pagination-end > a.pagenav,.blog-featured > div.pagination > ul > li{margin:0 4px;float:right;padding-right:20px;} .blog-featured > div.pagination > p.counter{text-align:center} موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر