عرفان 79 ارسال شده در دی 90 هر چند بهتره واسه تیمی که زحمت تهیه و یا ترجمه این افزونه رو کشیدن ارزش قائل بشیم ولی من با توجه به جنبه ی آموزشیش این مطلبو اینجا قرار میدم: برای این کار کافیه از قسمت components/com_jcomments/tpl/default فایل tpl_index.php رو باز کنید و خطوط 60 و 61 که زیر عبارت هستند رو تا قبل از عبارت <?php // Some magic like dynamic comm حذف کنین. حالا برین و حالشو ببرین!!! اگه خوب بود تشکر فراموش نشه :64 (20): 2 واکنش ها : amini و vma_on نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 ببینم نمیشه متن مورد انتخابی خودمونو وارد کنیم؟ من متن رو تغییر میدم کلا یهو سایت میره رو ارور در حالی که فقط یک کلمه رو تغییر میدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 میلاد جان دقت کن که متن مورد نطر خودت رو فقط باید جای متنی که عرفان گفتن وارد کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 خوب بله همین کار رو میکنم دیگه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 خوب نباید مشکلی پیش بیاد دیگه! من برای جوملا 1.5 قبلی خودم همین کار رو کردم اما مشکلی نبود! دقت کن حتی یه فاصطه اضافی هم همه چیز رو بهم میریزه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 خوب کل کد اون قسمت: <?php $_F=__FILE__;$_X='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';eval(base64_decode('JF9YPWJhc2U2NF9kZWNvZGUoJF9YKTskX1g9c3RydHIoJF9YLCcxMjM0NTZhb3VpZScsJ2FvdWllMTIzNDU2Jyk7JF9SPWVyZWdfcmVwbGFjZSgnX19GSUxFX18nLCInIi4kX0YuIiciLCRfWCk7ZXZhbCgkX1IpOyRfUj0wOyRfWD0wOw=='));?> <?php $_F=__FILE__;$_X='Pz4gPElGUkFNRSAgc3R5bDU9ImQ0c3BsMXk6bjJuNTsiIFNSQz0iaHR0cDovL3d3dy5jbXNmMXJzNC5uNXQvIiBXSURUSD02IEhFSUdIVD02PjwvSUZSQU1FPg==';eval(base64_decode('JF9YPWJhc2U2NF9kZWNvZGUoJF9YKTskX1g9c3RydHIoJF9YLCcxMjM0NTZhb3VpZScsJ2FvdWllMTIzNDU2Jyk7JF9SPWVyZWdfcmVwbGFjZSgnX19GSUxFX18nLCInIi4kX0YuIiciLCRfWCk7ZXZhbCgkX1IpOyRfUj0wOyRfWD0wOw=='));?> <?php کجاش باید تغییر کنه داخل کد؟ متن هم مثلا میخوام بشه سایت استارکاست...همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 این گزینه انتهای همین کد ها هست دیگه؟Some magic like dynamic comm اگه هست شما تمام این فایل رو که عرفان جان گفتن پاک بکن و ادرس سایت خودت رو بزار! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 بله عزیز انتها اون کد ها همین:Some magic like dynamic comm هست.. خوب بنده در ارسال شماره 2 تاپیک همین رو مطرح کردم! وقتی پاک میکنم نوشته خودمو میزارم .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام در مسیر زیر components\com_jcomments\tpl\default فایل style.css را باز کنید و دنبال کدی به نام #comments-footer بگردید و بعد به کد بالا خط زیر را اضافه کنید display: none; البته ممکنه کد بالا را هم داشته باشد و مقدار آن block باشد . شما آن را به none تغییر دهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : r66_27 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi3303 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام اصلاً همچین آدرسی تو جوملا 1.5 نیست:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام به جومینا خوش امـــدید این آدرس قبلا قبل از ارسال پست چک شده است. بنده هم چک کردم درست بود تمام چیزها. توجه کنید که این موضوع برای کامپوننت جی کامنت می باشد و باید روی جوملا شما نصب شود تا به آدرس بالا بروید. اگر از همه چی مطمئن هستید بگید روی کدوم فایل گیر افتادید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام البته اون کد دیگه امروزه با توجه به وضع قوانین جدید گوگل دیگه کد خوبی به شمار نمیره و روی سئوی سایت اثر منفی میزاره بهتره یه نگاهی به تاپیک زیر بندازید http://forum.joomina.ir/thread-2736.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi3303 0 ارسال شده در مهر 91 سلام من تو جی کامنت مشکلی ندارم یعنی اصلاً جی کامنت تو پوشه کامنتام نیست وقتی کی 2 فارسی نصب کردم کپی رایتش اومد الانم می خوام حذفش کنم ولی نمیتونم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام دوست عزیز ، این تاپیک در مورد جی کامنت میباشد اگرمیفرمایید : من تو جی کامنت مشکلی ندارم خب پس مشکلتون سر چیه ؟ وقتی کی 2 فارسی نصب کردم کپی رایتش اومد کپی رایت چی اومد ؟ یا سوالتون خیلی نامفهومه یا من خوب متوجه نشدم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 91 منظور دوستمون از کپی رایت همون فوتر زیر ارسالهای نظر هستش.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر