hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 وقتی رو 3 تا ا ز منوهام کلیک میکنم rightمیاد پایین مطالب چه جوری میتونم درست کنم و مشکل از چیه؟ http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13260084221.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام چند دلیل میتونه باشه مهمترینش کپی کردن متن از ورد به ادیتور جوملا یا اینکه قالب شما بد کدنویسی شده باشه اگر دموی آنلاین قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 دارم قالب رو ست میکنم تعصیل کرده بودم ولی یه لحظه باز میکنم تا راهنمایی کنید ممنونمwww.azarkhabar.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 شما این قالب رو ویرایش کردید؟؟ این قالب که قالب شرکتی هست و نباید ایراد داشته باشه در ضمن شما اون مواردی که گفتم رو بررسی کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 شما این قالب رو ویرایش کردید؟؟ این قالب که قالب شرکتی هست و نباید ایراد داشته باشه در ضمن شما اون مواردی که گفتم رو بررسی کردید؟؟ نه ویرایش نکردم منم برا همین گیج میزنم نمیدونم دلیلش چیه .. من از ار اس اس برای اخبار استفتده میکنم این میتونه مشکل ایجاد کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 ممکنه مشکل از یکی از افزونه ها باشه افزونه هاتون رو تک تک غیرفعال کنید ببینید مشکل از کدوم هست در ضمن کپی مطالب از ورد رو هم خیلی توجه کنید و ببینید مطلبی رو کپی نکردید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر