hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 من الان از قالب خبری پارمین استفاده میکنم مشکل اینه که من میخوام قالب عوض کنم ولی فونتام بهم میریزه تو قالبهای دیگه سایز فونتهای سر تیترام بزرگتر میشه 2تا عکس میذارم تا واضحتر شه .. http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13259303281.png http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13259303282.png تفاوتشو ببینید لطفا واینکه تو چند تا قالب جدید امتحان کردم و تو همه ی اونا اینجوری میشه سر تیترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام خوب مشخصه شما وقتی قالب رو عوض کنی فونت ها هم اندازش عوض میشه برای اینکه هر قالب Css مربوط به خودش رو داره باید کدهاشو مطابق نظر خودت ویرایش کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 خوب اونوقت چرا تو لوکال فونتها بهم نمیریزه؟ ولی تو هاست قالب عوض کردنی اینجوری میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزیز چون اون وقت فون ها رو از فونتهای ویندوز فراخوانی میکنه/. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزیز چون اون وقت فون ها رو از فونتهای ویندوز فراخوانی میکنه/. یا حق صحیح .. الان من میخوام سر تیترام نوشته هاش کوچیک شه باید چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام مجدد باید برای کلاس contentheading در فایل css قالبتون کدنویسی کنید مثلا اینجوری .contentheading {font-size:12px;text-align:right;font-weight:bold;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 سلام مجدد باید برای کلاس contentheading در فایل css قالبتون کدنویسی کنید مثلا اینجوری .contentheading {font-size:12px;text-align:right;font-weight:bold;} شرمنده ها ... باید اینو اضافه کنم به بخش css? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 بله باید فایل css قالبتون رو با یه ویراشگر باز کنید و این کد رو در انتهای خط ها اضافه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 من این کد رو اضافه کردم ولی تغییری ایجاد نشد ..فونت سر تیترام همون اندازه هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام شما دموی آنلاین قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد. ولی اگه کد بالا تاثیر نداشت و اندازه فونت کوچیک نشد این کد رو تست کنید: .contentheading {font-size:12px!important;text-align:right;font-weight:bold;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 فعلا سایت در حالت افلاین به محض یکم مرتب کردن حتما این کار رو میکنم .. ممنون از زحماتتون .. میگم شاید جایه کد رو اشتباه وارد میکنم ؟ من اخر css این رو وارد میکنم این درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 شما دموی آنلاین بدید من به شما میگم که دقیقا در چه خطی اون رو جایگزین کنید این احتمال هم هست که شما در جایی اضافه میکنید ولی کدی به این مشخصات در فایل دیگه باشه و بعد از کد شما فراخوانی بشه و تنظیمات رو ریست کنه دموی آنلاین بدید دقیقتر میشه بررسی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر