masi_b 0 ارسال شده در دی 90 با سلام دوستان الان که wamp رو استارت کردم و روی localhost کلیک کردم پیغام : Not Found HTTP Error 404. The requested resource is not found. چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام تغییر خاصی در سیستم دادید؟ آنتی ویروس رو سیستم تون نصبه غیرفعالش کنید ببینید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masi_b 0 ارسال شده در دی 90 سلام تغییر خاصی در سیستم دادید؟ آنتی ویروس رو سیستم تون نصبه غیرفعالش کنید ببینید درست میشه هیچ تغییری ندادم . آنتی ویروس هم هنوز نصب نکردم چند روز پیش ویندوز عوض کردم تا دیروز هم همه چی ok بود و ارور نمیداد چیکار کنم؟؟ سلام تغییر خاصی در سیستم دادید؟ آنتی ویروس رو سیستم تون نصبه غیرفعالش کنید ببینید درست میشه هیچ تغییری ندادم . آنتی ویروس هم هنوز نصب نکردم چند روز پیش ویندوز عوض کردم تا دیروز هم همه چی ok بود و ارور نمیداد چیکار کنم؟؟ آیکنwamp زرد و سفید شده باید قرمز و سفید باشه درسته ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 یکبار ومپ رو حذف و دوباره نصب کنید نسخه ومپ شما چنده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masi_b 0 ارسال شده در دی 90 یکبار ومپ رو حذف و دوباره نصب کنید نسخه ومپ شما چنده؟ WampServer Version 2.0 یکبار ومپ رو حذف و دوباره نصب کنید نسخه ومپ شما چنده؟ WampServer Version 2.0 دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز آیا لوکال دیگه ای هم نصب کردید؟ اگر نصب کردید باید اون رو حذف و یا غیر فعال کنید ببینید دوست عزیز شما بعد از کلیک بر روی آیکون منویی باز میشه و یکبار بر روی گزینه start all services کلیک کنید و کمی صبر کنید و بعد از لوکال خارج بشید و دوباره وارد بشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masi_b 0 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز آیا لوکال دیگه ای هم نصب کردید؟ اگر نصب کردید باید اون رو حذف و یا غیر فعال کنید ببینید دوست عزیز شما بعد از کلیک بر روی آیکون منویی باز میشه و یکبار بر روی گزینه start all services کلیک کنید و کمی صبر کنید و بعد از لوکال خارج بشید و دوباره وارد بشید خیر فقط یک لوکال دارم بر روی گزینه start all services کلیک کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در دی 90 با سلام ببینید آیا IIS ویندوزتون تو کنترول پنل فعاله اگه فعال هست غیر فعالش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masi_b 0 ارسال شده در دی 90 با سلام ببینید آیا IIS ویندوزتون تو کنترول پنل فعاله اگه فعال هست غیر فعالش کنید IIS رو هم چک کردم غیر فعال بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shirzadbayat 0 ارسال شده در دی 90 با سلام دوستان الان که wamp رو استارت کردم و روی localhost کلیک کردم پیغام : Not Found HTTP Error 404. The requested resource is not found. چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با سلام appache با IIS مشکل داره باید ابتدا IIS رو غیر فعال کنید، چک کن احتمالاً مشکل این باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر