sahraie 2 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت دوستان عزیز من یک کاربر مبتدی جوملا هستم و برای اولین بار یک مشتری سراغم اومده که متاسفانه یا خوشبختانه یک کندیدای مجلس است و می خواهد برای او یک سایت تبلیغاتی بسازم. خواهش می کنم از دوستان بهترین قالب برای این کار را معرفی و در صورت امکان لینک دانلود بگذارند. کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در دی 90 اگه بخواهيد مى تونم با ارتيستر براى شما قالب طراحى كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در دی 90 با سلام به نظر من شم می تونید از قالبهای خبری استفاده کنید چون هم موقعیت زیاد داره و هم حرفه ای تره تو سایت جومینا هم موجود هستش مثل قالب تابناک که با یکم تغییر می تونی ازش استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز قالب جهاد اقتصادی رو استفاده کنین واقعا قالب قشنگیه ایمیج ها و رنگاشو اگه تمایل داشتی هم عوض کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در دی 90 این سات هم قالب های خوبی ارائه میکنه با موقعت بالا قالبم رو از اینجا گرفتم فقط خیلی تغییر دادم www.istatag.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر