mrt69 4 ارسال شده در دی 90 من یه افزونه ای می خوام برای نمایش و دانلود فیلم به این صورت که مدیر فیلم رو بزاره و کاربرا و مهمان ها بتونن فیلم را مشاهده و دانلود کنن فقط می خوام به این صورت باشه که بهش لینک فیلم را از سایت های مختلف بهش بدی و نیاز به آپلود اون توی هاست خودت نباشه افزونه های موجود توی سایت های مختلف به این صورت اند که باید توی هاست یا سرور خودت فیلم رو آپلود کنی که من میخوام لینک بهش بدم از سایت های مختلف نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام شما یه چیزی شبیه یوتیوب می خوای درست کنی درسته؟ برای جوملا به این شکل فک نمی کنم افزونه ای باشه حالا بازم دوستان دیگه نظر بدن شاید افزونه ای رو بشناسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در دی 90 اره درسته کسی چیزی این جوری سراغ نداره ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام مجدد بفرمایید اینم لینک تمامی افزونه های رایگان پخش ویدئو برای جوملا http://extensions.joomla.org/extensions/advanced-search-results/262997 یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر