rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 چگونه ادرس سایت رو از توی هدر سایت حذف کنم www.perspolis-viva.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 ای بابا!من چه جوری حذف کنم ادرس سایت رو از توی هدر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 سلام آقا رضا شما مثل اینکه موقع ثبت نام ، شرایط عضویت رو مطالعه نکردید!!!:afro: ارسال دوم شما اسـپم به شمار میاد و اینگونه ارسال ها غیر مجاز هست اگه ادامه بدهید از طرف مدیران مسدود خواهید شد. اگه میخوای یه چیزی رو در قالبت حذف کنی ، به css قالبت برو و انو حذف کن! ازکد ها چیزی سر در میاری؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 بابا خوب کسی کمک نمیکنه!من چند تا اشکال دارم که خواهش میکنم برام برطرفش کنید!یکیش این هدر هست و دیگری یه منو بالا میخوام و یه چت روم خوب!همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 بابا خوب کسی کمک نمیکنه!من چند تا اشکال دارم که خواهش میکنم برام برطرفش کنید!یکیش این هدر هست و دیگری یه منو بالا میخوام و یه چت روم خوب!همین دوست عزیز گاهی جواب یه پست چند روزطول میکشه تا پیدا بشه! اینجا هم کسی وظیفه اش نیست که جواب بده محیط دوستانه است که همه به هم کمک میکنن شما در یه پست قالب خودت رو آپلود کن ، مشکلاتت رو بگو دوستان درست کنند! برای منوی بالا: از سربرگ منو ، منوی بالا ، آیتم های مورد نظرت رو ایجاد کن ،بعد به قسمت ماژول ها برو ، ماژول منوی بالا رو در موقعیت: user3 قرار بده برای هدر باید فایل css رو بدی دوستان واست درست کنند برای چت روم هم سرچ کن در انجمن چندین افزونه معرفی شده نتیجه جستجوی کلمه : چت روم: http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=861e109469bf23ebd52e972eac0309ba&sortby=lastpost&order=desc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 داداش حامد!من اگه فایل تمپلیت قالب رو بدم شما میتونید هدر رو واسم ویرایش کنید و اسم سایت رو از توی هدر پاک کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر