younes 0 ارسال شده در دی 90 با عرض سلام و خسته نباشید من میخوام تو سایتی که با جوملا 1.7.3 دارم فروش تعرفه های adsl به صورت انلاین داشته باشم از اساتید بزرگوار خواهشمندم منو راهنمایی کنن از چه کامپوننت و یا ماژولی استفاده کنم با تشکر فراوان از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در دی 90 سلام. می توانید از فرم ساز ها استفاده کنید که یکی از بهترین ها rsforme هست. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
younes 0 ارسال شده در دی 90 سلام. می توانید از فرم ساز ها استفاده کنید که یکی از بهترین ها rsforme هست. موفق باشید. برای فروش انلاین و پرداخت از طریق بانک های اینترنتی چی کار باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در دی 90 می تونید از ماژول های اتصال به بانک های جومینا استفاده کنید! کمی جست و جو =========== حل مشکل:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در دی 90 سلام برای نمایش قیمت ها می تونید از ماژول زیبای راکت تم استفاده کنید: http://www.rockettheme.com/extensions-joomla/rokfeaturetable موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در دی 90 درضمن دوست عزیز فکر کنم از محصول فروش کارت ایرانسل که تو همین سایت جومینا هست هم که همه چیش آماده هست استفاده کنید . در ضمن اگه خودتون هم میتونید از ماژولهای پرداخت انلاین که دوستمون گفتند هم استفاده کنید یک کامپوننت صدور پیش فاکتور و هم مینی فروشگاه جومینا هم که تو تو وب سایت جومینا هست هم میتونید برای لیست فروش کمک بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر