kian20 0 ارسال شده در دی 90 کسی میدونه قالب این چیه؟ اصلا جوملا است؟ http://www.londonremovalcompany.biz/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام این سایت با جوملا طراحی نشده اما قالبش رو اگه می خواین می شه براتون طراحی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kian20 0 ارسال شده در دی 90 سلام این سایت با جوملا طراحی نشده اما قالبش رو اگه می خواین می شه براتون طراحی کنم سلام مرسی میخواستم ببینم سیستمش چیه ؟ چند میگیرید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 راستش سیستم خاصی نداره در واقع یه سیستم با طراحی اختصاصیه در مورد هزینه هم بهتره با پیام خصوصی صحبت کنیم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kian20 0 ارسال شده در دی 90 راستش سیستم خاصی نداره در واقع یه سیستم با طراحی اختصاصیه در مورد هزینه هم بهتره با پیام خصوصی صحبت کنیم یاعلی منطورتون چیه از سیستم با طراحی اختصاصی؟ این جور سیستم ها امنیتشون نصب به جوملا چطوره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 منظورم از سیستم اختصاصی اینه که سیستم مدیریت محتوا سایت بصورت اختصاصی طراحی شده مثل سیستم هایی که برخی از سایت های طراحی وب خودشون برنامه نویسیش می کنن مثلا این سایت www.iranwebservice.com هیچ سیستمی امن نیست باید کدهای اون سیستم بررسی بشه تا بشه در مورد امنیتش حرف زد اما جوملا چون کد باز هستش کلی برنامه نویس روش کار می کنن و باگ هاش رو گزارش میدن و این خیلی امنیت جوملا رو بالا میبره و البته کلی افزونه هم در زمینه امنیت جوملا منتشر شده که جوملا رو به یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا تبدیل کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hataf 0 ارسال شده در اسفند 90 Fatal error: Call to undefined function curl_init() in C:\xampp\htdocs \13\modules\mod_zt _gweather\helpe r.php on line 97 سلام کسی می دونه این اخطار چیه و چجوری میشه رفع بشه من قالبی رو روی لوکال نصب کردم و وقتی دیدن سایت رو می زنم این اخطار رو می ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اسفند 90 Fatal error: Call to undefined function curl_init() in C:\xampp\htdocs \13\modules\mod_zt _gweather\helpe r.php on line 97 سلام کسی می دونه این اخطار چیه و چجوری میشه رفع بشه من قالبی رو روی لوکال نصب کردم و وقتی دیدن سایت رو می زنم این اخطار رو می ده سلام دوست عزیز لطفا سوالتونو داخل تایپیک جدید بپرسید تا دوستان راهنمایی تون کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر