arsh 1 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان این پیام داره چی میگه یهو اومده و اجازه نمیده که سایت بالا بیاد. jtablesession::store failed DB function failed with error number 1054 Unknown column 'gid' in 'field list' SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( '5747e53285d9f1999993a835ed55c76a','1325603630','','0','1','1' ) Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 63 bytes) in D:\vhosts\khesht.com\httpdocs\libraries\joomla\error\exception.php on line 117 من چکار کنم با این پیام.؟؟؟؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در دی 90 فک کنم یه افزونه رو بد پاک کردی چک کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در دی 90 فک کنم یه افزونه رو بد پاک کردی چک کن فکرنکنم علتش این باشه آخه به دیتابیس گیر داده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام ابتدا اطلاعات تیبل jos_session رو از دیتا بیس خالی کنید ! خالی ، نه حذف ! و سپس یک بار همه جداولتون رو Repair کنید مشکل حل خواهد شد. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام افزونه خاصی رو نصب یا نصب کردید؟ دیتابیس تون رو یکبار repair کنید با ادمین سرور هم تماس بگیرید ببینید تغییری ندادند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در دی 90 دوستان عزیز از راهنمایی هاتون متشکرم ولی متاسفانه هنوز درست نشده و هیچ تغییری نکرده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام گفته های منو کامل انجام دادید ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در دی 90 با سلام گفته های منو کامل انجام دادید ؟ یا حق آره تمام کارها رو انجام دادم فکر کنم باید و یک رکورد رو حذف کنم و دوباره ازنو بسازمش منظورو jos_session هست؟ میشه ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر