MORTAZA 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان... ما برای سایتمون از قالب تابناک استفاده می کنیم، البته من این قالب رو از نظر گرافیکی خیلی ادیت کردم و الآن رضایتبخش هست. اما مشکلی که وجود داره و بنده تا به امروز نتونستم اون رو برطرف بکنم قسمت انتهای قالب سایت هست که ظاهر بدی داره و بدون طرح هست. من می خوام این قسمت عین سایت های خبری حاوی قالب و طرحی باشه که درون اون لینک هایی وجود داره و از این سادگی در بیاد. یه نمونه ساده : در ارتباط با طراحی گرافیکی مشکلی ندارم، تنها می خوام بدونم که چه کدهایی رو باید به کدوم قسمت قالب اضافه کنم و از چه ماژولی استفاده کنم. آدرس سایت ما : www.basijiaur.ir ایمیل : basijiaur@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 برای بخش پایین در قالب باید سی اس اس اضافه کنید و یک موقعیت منو بگذارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MORTAZA 0 ارسال شده در دی 90 نمی تونید در زمینه اضافه کردن سی اس اس کمک کنید؟؟! می خوام تنها یک قالب ساده اون پایین داشته باشه، و از این حالت در بیاد. لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 یه موقعیت ماژول بزارید اون قسمت و در ان از کد ifrome استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر