elshan 0 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت کاربران گرامی سایت.بنده یه قالبی رو طراحی کردم و تو لوکال تست کردم و در هنگام طراحی مثلا یک ماژول رو خاموش یا مثلا عنوان یکی رو برداشتم حالا می خواستم بپرسم چطوری می شه وقت این قالب بر روی جوملای دیگری نصب میشه اون تنظیمات ماژول ها اتوماتیک انجام شه؟منتظم بدجوری. بسیار سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید باید بعد از اینکه به هاست انتقال دادید تنظیمات ماژول ها رو مجدد اعمال کنید یک راه دیگر هم دارید. ابتدا درلوکال طراحی تون رو به پایان برسانید و بعد توسط افزونه akeebackup یک بک آپ از سیستمی که رو لوکال طراحی و تنظیم کردید بگیرید و بعد این بک آپ را در هاست نصب کنید که با این کار تمامی اطلاعات و تنظیمات شما همانطور که در لوکال بود در هاست هم میاد بالا... (افزونه مورد نظر بک آپ شما رو در قالب یک فایل نصبی بهتون تحویل می ده که مثل جوملا باید نصب کنیدش...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elshan 0 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید باید بعد از اینکه به هاست انتقال دادید تنظیمات ماژول ها رو مجدد اعمال کنید یک راه دیگر هم دارید. ابتدا درلوکال طراحی تون رو به پایان برسانید و بعد توسط افزونه akeebackup یک بک آپ از سیستمی که رو لوکال طراحی و تنظیم کردید بگیرید و بعد این بک آپ را در هاست نصب کنید که با این کار تمامی اطلاعات و تنظیمات شما همانطور که در لوکال بود در هاست هم میاد بالا... (افزونه مورد نظر بک آپ شما رو در قالب یک فایل نصبی بهتون تحویل می ده که مثل جوملا باید نصب کنیدش...) موفق باشید با سلام خدمت آقای فرحزادیان.بنده این قالب رو واسه خودم که درست نمی کنم دارم کلا یک قالب طراحی می کنم.!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر