pop3 0 ارسال شده در دی 90 سلام می خواستم بدونم چه قسمتی از این قالب را باید تنظیم کنم که فونت درست بشه و اینقدر ریز و با این فونت نباشه وارد خود قالب شدم template.css نبود که تنظیم کنم / با تشکر لینک سایت www.kalaghpar.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در دی 90 کد های مربوط به css منو را در خط 122 فایل menus.css ویرایش کنید [align=left] .menu-dropline a.level1 > span, .menu-dropline span.level1 > span } ;line-height:30px { [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در دی 90 انجام دادم تغییر نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در دی 90 POP3 عزیز گفتم که توی این بلوک باید کد های css ات رو وارد کنی برای بزرگ کردن فونت از دستور font-size و برای تغییر فونت از font-family استفاده کن برای اطلاعات بیشتر به سایت w3schools مراجعه کن... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در دی 90 سلام ببخشید من هرکاری کردم نشد من لینک css قالبم گذاشتم اگر میشه و لطف کنید منو را تاهوما یا هر فونتی که فکر میکنید قشنگه بزارید و ضخامتش هم بیشتر کنید و بولد باشه . مطمن باشید دعای خیر همشه همراهتونه http://www.kalaghpar.com/css.zip لینک سایتم www.kalaghpar.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر