aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در دی 90 با سلام من به مشکلی چند روزه برخوردم و این که صفحه ادمین سایتم بالا میاد ولی صفحه کاربریم یه صفحه سفید میاد خطا رو در تنظیمات اصلی روی بلی قراردادم و نمایش خطا را روی حداکثر گذاشتم خطایی نمایش نداد حتی قالب جدید آپلود کردم ولی مشکل پا برجا بود آیا کسی از دوستان در این زمینه میتواند بنده را راهنمایی کند ادرس سایت به شرح زیر است : http://www.tarikhsazan.ir منتظر خبرهای خوبتان هستم شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام قبل از بروز این مشکل دقیقا چه کردید؟ چه تنظیماتی اعمال کردید؟ و آیا افزونه ای نصب یا حذف ، یا فعال و غیر فعال کردید؟ (مخصوصا پلاگین ها...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در دی 90 سلام خدمت شما من تعدادی از پلاگین هایی که غیر فعال بود را از جوملا حذف کردم منتهی اصلا غیر فعال بود و اینکه یه دستی به سایت کشیدم اصلا کار خاصی نکردم ولی اینکه مدیریتم بالا میاد ولی کاربریم خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر