shervin 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان ، می خواستم بدونم چه جوری میتونم وقتی یک مطلب جدید ارسال می کنم بتونم یه عکس از کامپیوتر خودم بگذارم ( نه از سایت های دیگه ) و کاربر بتونه با کلیک روی اون عکس به صفحه ای که می خوام بره و در واقع این عکس کار لینک رو بکنه .یرای این کار امکانات خود هسته ی جوملا هست یا افزونه می خواد ؟ اگر افزونه می خواد خواهشا معرفی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید توسط ادیتور خود جوملا براحتی می تونید این کار را انجام دهید... ابزارهای مورد نیاز در ادیتور برای منظوری که دارید: موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin 0 ارسال شده در دی 90 پس چرا نمیشه عکس آپلود کرد ؟ روی تصویر که میزنم Image URL می خواد. می خوام از تصاویر کامپیوتر خودم بتونم عکس بگذارم . دوستان می بخشید اگه سوالاتم مبتدیانه است.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 شما برای تصاویر 2 راه دارید یکی اینکه اول تصویر رو در یک آپلود سنتر آپلود کنید و بعد در ادیتور قرار دهید و بهش لینک بدید راه دوم در ادیتور خود جوملا توسط دکمه " تصویر " که تصویرش رو براتون قرار دادم روی این دکمه کلیک کنید و در بالای صفحه پوشه مورد نظر که می خواهید تصویر در اون آپلود بشه رو انتخاب و در قسمت آپلود روی دکمه browse کلیک کنید و بعد تصویر مورد نظر رو از درون هارد کامپیوتر انتخاب کرده و روی دکمه آغاز آپلود کلیک کنید... بعد از آپلود کافیست شما روی تصویر مورد نظر کلیک کنید و از بالا روی دکمه " درج" کلیک کنید تا تصویر درون ادیتور قرار بگیرد و بعد برای لینک دادن به تصویر ابتدا روی تصویر درون ادیتور کلیک کنید و بعد از ابزارهای ادیتور روی کلیک کنید و به تصویرتون لینک مورد نظر رو بدید تا بعد از انتشار وقتی کاربر روی تصویر کلیک کرد به اون لینک ارجاع داده بشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر