sms118 130 ارسال شده در دی 90 با عرض سلام خدمت دوستان ببخشید من سئوی سایت رو فعال کردم و فایل htaccess.txt رو به فایل .htaccess تغییر دادم الان هر منویی که میسازم توی صفحه اصلی نمایش داده میشه ولی وقتی روی منوها کلیک میکنم ارور زیر رو میده HTTP 404 Not Found در ضمن وقتی ماژول ورود را هم فعال میکنم توی سایت بالا میاد ولی وقتی روی گزینه های فراموشی نام کاربری و پسورد و همچنین ساخت کاربر جدید کلیک میکنم باز هم ارور بالا رو میده در ضمن پسوند فایل ها .html شده تورو خدا زودتر جواب بدید چیکار کنم یه جورایی هرچیزی رو کلیک میکنم در صفحه اصلی این ارور هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام قبلا بصورت مفصل بحث شده دوست عزیز (لطفا قبل از ایجاد تاپیک با دقت بیشتری جستجو کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز من تمام چیزایی که توی تاپیک بود رو خوندم ولی باز مشکلم حل نشده. توروخدا کمک کنید تا زودتر مشکلم حل بشششه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 درود بر شما اولا .htaccess نیست بلکه باید بدین گونه باشد .htaccess یعنی نقطه قبل از htaccess باشد بعدش از این کار به مدیریت --> پیکربندی کلی رفته سه گزینه سمت راست مثل فعال سازی mod_rewr.. را فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز اول توضیح دادم که همه ی اینکار ها رو انجام دادم فایل رو htaccess. قرار دادم و سئو فعال کردم هر سه گزینه رو ولی ارور 404 میده وقتی سئو را غیر فعال میکنم مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudiv 2 ارسال شده در بهمن 90 من هم همین مشکل را دارم جواب بدید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما تو تنظیمات سئو فقط گزینه اول رو روی بله قرار بده ببین بازم مشکل داری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر