shervin 0 ارسال شده در دی 90 دوستان ، من یه مشکل کوچک دارم . با استفاده از cb یه فرم ساختم حالا می خوام در پایان فرم یک آنتی اسپم ( از همین رمزها که میگه ثابت کنید انسان هستید ! ) بگذارم اما متاسفانه همچین فیلدی به صورت پیش فرض نداره که خیلی هم عجیبه. در عوض یه فیلد نا محدود داره که میشه توش کد html گذاشت و همون خروجی کد رو نشون بده . حالا کسی میتونه یه کد html از این آنتی اسپم ها (captcha ) به من نشون بده که کپی کنم و این مورد ایجاد بشه؟اگر از دوستان کسی داره یا بلده لطف بکنه . در ضمن اینم بگم دو تا پلاگین آنتی اسپم هم جداگانه نصب کردم که نوشته بود به تمام فرم سازها و cb هم اضافه میشه که من هر کاری بگین کردم نشد که نشد . اگر از اینا پلاگینا معرفی میکنین حتما روش کارش و اضافه شدنش به پایان فرم cb هم به من بگین بی زحمت.من تازه کارم بعضی وقتا سر یه نکته ی کوچیک یکی دو ساعت وقت میگذارم . با تشکر از زحمات دوستان خوبم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز برای این کار پلاگینت جداگانه هست که باید از سایتش خریداری بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin 0 ارسال شده در دی 90 1- خوب لینک بدید به محصول حداقل؟ 2- یعنی کد HTML واسش وجود نداره؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin 0 ارسال شده در دی 90 یکی جواب بده خواهشا ؟ یعنی واسه چیز به این سادگی کد HTML نیست? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 نام این افزونه CB Captcha هست انواع کد کپچا وجود داره ولی افزونه مخصوصش این هست. خود گوگل هم کد کپچا داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin 0 ارسال شده در دی 90 از کد کپچای گوگل چجوری می تونم استفاده کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام به این لینک مراجعه کنید http://code.google.com/apis/recaptcha/docs/php.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر