ashkan_gorg 0 ارسال شده در دی 90 باسلام من کامپوننت Contact Enhanced 1.7.2 نسخه انگلیسی را دانلود کردم.فارسی ساز این نسخه را میشه ازکجا میشه پیدا کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 لطفاً در بخشی درخواست فارسی سازی و به مدیریت این بخش (آقای پارسا) ارجاع بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در دی 90 حالا اگه فارسی ساز این نسخه هم نبود تماس با ما پیشرفته میخوام که امکانات زیادی داشته باشه متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 90 باسلام من کامپوننت Contact Enhanced 1.7.2 نسخه انگلیسی را دانلود کردم.فارسی ساز این نسخه را میشه ازکجا میشه پیدا کنم؟ با تشکر سلام این افزونه را از کجا دانلود کردید؟ تا جایی که می دانم این افزونه تجاری شده! یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در دی 90 این افزونه را فکر میکنم از سایت soft archive دانلود کردم .اگه یک تماس با مای پیشرفته فارسی بخوام باید چیکار کنم؟آخه کارم خیلی گیره ای کامپوننت هست متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر