majhool_yf 0 ارسال شده در دی 90 با سلام من نمیدونم چرا هی فایل htaccess. پاک میشه از هاستم نمیدونم چرا!!؟ من فایل Html شرکت گوگل برای گوگل آنالیز رو در هاستم قرار دادم اون دستکاری نمیکنه که؟! در ضمن هر کاری میکنم هر جایی ثبت میکنم هر سئو سازی میریزم هر گوگل آنالیزی ور میرم گوگل سایت منو نشون نمیده! با سلام من نمیدونم چرا هی فایل htaccess. پاک میشه از هاستم نمیدونم چرا!!؟ من فایل Html شرکت گوگل برای گوگل آنالیز رو در هاستم قرار دادم اون دستکاری نمیکنه که؟! در ضمن هر کاری میکنم هر جایی ثبت میکنم هر سئو سازی میریزم هر گوگل آنالیزی ور میرم گوگل سایت منو نشون نمیده! اگه میشه راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز فکر نمی کنم پاک شه. .htaccess معمولا hidden میشه. چک کنید ببینید hidden نی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز فکر نمی کنم پاک شه. .htaccess معمولا hidden میشه. چک کنید ببینید hidden نی؟ ممنون از کمکتون راست میگفتین ولی من فکر کنم قبلا چک کرده بودم کلا نبود با تشکر در مورد سوال دومم کسی میتونه راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در دی 90 در مورد سوال دوم قبلا تو انجمن بحث شده. لطفا جست و جو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر