mehremihan 1 ارسال شده در دی 90 با درود به دوستان ارجمند بنده درخواست راهنمایی درباره چگونگی درج نام سایت در همه صفحات رو دارم , به گونه ای که در موتورهای جستجو نیز در کنار عنوان صفحه سرچ شده نام ساین نیز درج شده باشد . سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز توضیح بیشتر بدهید یا یک عکس پیوست کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehremihan 1 ارسال شده در دی 90 ببینیم مثلا زمانی که شما مثلا لینکی از برخی از سایتها مثل فارس نیوز و ایسنا و ... رو توی گوگل سرچ می کنید , میبینید که در جلوی تیتر صفحه نام سایت هم درج شده مثلا : علی دایی سرمربی پرسپولیس شد - fars News Agency خبرگزاری فارس - ولی تارنمای من رو وقتی لینکی رو سرچ می کنی فقط عنوان لینک هست و نام سایت در همه صحات توی TITLE BAR درج نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در دی 90 سلام. مقالات مربوط به seo رو در انجمن مطالعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 درود بر شما خود جومینا هم همینطوریه برای این کار یک پچ وجود داره بزودی منتشرش میکنیم اما پلاگین هم برای این کار من دیده ام اگر پیداش کنم براتون قرار میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 البته من فکر می کنم یک روش ساده تر داشته باشه البته تا حالا تست نکردم که ببینم این کار بخوبی جواب میده یا نه ولی باید جواب بده توی فایل قالب علاوه بر تایتل صفحات یک تایتل کلی سایت هم قرار داده بشه که در همه جای سایت این وجود داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر