m_reza9 0 ارسال شده در دی 90 با سلام و خسته نباشيد به مديران محترم انجمن آیا امکان تایید کاربر علاوه بر ارسال ایمیل، به کمک ارسال پیامک در CB و یا هسته جوملا وجود دارد ؟ برای این کار نیاز به برنامه نویسی و تغییر هسته بوده و یا پلاگینی برای CB در این زمینه وجود دارد ؟ البته چند تاپیک در این انجمن وجود داشت و افزونه هایی نیز معرفی شده که متاسفانه لینک ها غیر فعال هستند. و به نظر نمی رسد کارایی چندانی در این زمینه داشته باشند. ضمنا منظور از ارسال/دریافت پیامک استفاده از webservice و پنل های رایج در ایران است. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 90 با سلام و خسته نباشيد به مديران محترم انجمن آیا امکان تایید کاربر علاوه بر ارسال ایمیل، به کمک ارسال پیامک در CB و یا هسته جوملا وجود دارد ؟ برای این کار نیاز به برنامه نویسی و تغییر هسته بوده و یا پلاگینی برای CB در این زمینه وجود دارد ؟ البته چند تاپیک در این انجمن وجود داشت و افزونه هایی نیز معرفی شده که متاسفانه لینک ها غیر فعال هستند. و به نظر نمی رسد کارایی چندانی در این زمینه داشته باشند. ضمنا منظور از ارسال/دریافت پیامک استفاده از webservice و پنل های رایج در ایران است. با تشکر سلام به جومینا خوش آمدید در هسته ی جوملا و سی بی چنین امکانی نیست. اما بصورت جداگانه در دست نوشتن است که در آینده در جومینا معرفی خواهد شد. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m_reza9 0 ارسال شده در دی 90 ممنون از خوش آمدگویی شما، البته باید عرض کنم که زمان زیادی است در انجمن شما هستم، ولی ثبت نام نکرده بودم. چراکه مشکلات خود را با سرچ در انجمن پیدا کرده و نیازی به ایجاد موضوع جدید نمی دیدم. 1- این مورد را که در حال طراحی و برنامه نویسی آن هستید برای هسته جوملا پیاده سازی خواهد شد یا سی بی ؟ 2- بصورت پلاگین عرضه می شود یا کامپوننت ؟ 3- تقریبا چه زمانی عرضه خواهد شد؟ 4- در تنظیمات آن می توان از پنل های موجود استفاده کرد و یا فقط مختص به یک پنل پیامکی خاص می باشد ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iransms 0 ارسال شده در دی 90 من api url دارم وی یک پنل پیام کوتاه + شماره اختصاصی به چه صورت فعالش کنم؟؟؟ نمونه www.haj-khalil.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 من api url دارم وی یک پنل پیام کوتاه + شماره اختصاصی به چه صورت فعالش کنم؟؟؟ نمونه www.haj-khalil.ir با سلام دوست عزیز چی رو فعال کنی ؟ این افزونه فعلا ارایه نشده یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر