m245 2 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت همه دوستان من قصد دارم يك سايت هاستينگ راه بندازم و از جوملا و whmcs با هم استفاده كنم. يه سئوال از اساتيد داشتم : چطور ميشه پيكيج هام رو در جوملا و با قالب جوملا طراحي كنم و در هنگام ثبت سفارش بصورت iframe اسكريپت whmcs رو در جوملا داشته باشم يعني تمام عمليات ثبت و سفارش WHMCS داخل صفحات قالب جوملا انجام بشه مثل آدرس زير : http://joomina.org/portal/cart.php?a=add&pid=4 با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید این 2 از هم جدا هستند و در واقع قالبها بصورت اختصاصی طراحی شدند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m245 2 ارسال شده در دی 90 با سلام مجدد لطفا راهنمايي كنيد در صورتي كه بخوام اين كار روي قالب سايتم انجام بشه . آيا شما ميتونيد اين كار رو انجام بديد ؟ مبلغ ويرايش قالبم چقدر ميشه؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 برای اینکار باید قالب طراحی بشه شما میتونید سفارش بدید برای شما طراحی بشه من قالب جوملا برای شما طراحی میکنم ولی سیستم قالب های whmcs رو اطلاع ندارم شاید اگه در انجمن های پشتیبانی از اون جستجو کنید بتونید کسی رو پیدا کنید که اینکار رو بتونه برای شما انجام بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر