رفتن به مطلب
armin121

گذاشتن عکس در بین مطالب با روشی بهتر از قبل

پست های پیشنهاد شده

دوستان من یک سایت ساختم که روزانه به تعداد دفعات زیادی آپدیت میشه و مطالب در اون گذاشته میشه. در بین مطالب تعداد قابل توجهی عکس هم هست. تعداد کسانی که هم که مسیولیت گذاشتن مطالب در سایت به عهده شون هست تقریبا 7 نفر هست. برای گذاشتن عکسها همونطور که خودتون می دونید هر دفعه باید دکمه image پایین ادیتور رو بزنن عکس رو انتخاب کنند و برای عکس بعد دوباره همینطور. این موضوع خیلی خیلی وقت گیره. چه راهی برای حل این مسئله پیشنهاد می کنید؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام فکر نکنم راه دیگری باشد...

دیگه سریعترش اینه که عکس ها همه به هم آپلود بشند بعد سرع فقط لینک ها وارد بشه..

لینک به ارسال

سلام دوست عزیز

به نظر من اگه با کد html این عکس ها رو بنویسید خوبه چون فقط مسیر عکس تغییر می دید

این نظر رو به عنوان یه کاربر سایت در نظر بگیرد ناراحت نشید (( به نظر من این ضعف جوملا نیست ضعیف مدیریتی سایت شما است )):D

چون فقط شما نیستید که با جوملا کارمیکنید وب سایتهای هستند که با جوملا مطالب خود را بروز می کنند آونها چه کار میکنند شما هم اون کارو بکنید

:thankyou:

لینک به ارسال

این به نظر شما یک ضعف برای جوملا نیست؟

سلام

اگر بنا بر اين باشه كه اينو ضعف حساب كنيد جوملا خيلي ضعف داره. :D

ولي با يه كارايي ميشه قابل تحملش كرد. مثلا از مرورگر فاير فاكس استفاده كنيد.(سرعت بيشتر ميشه، تجربي!) يا با اسكريپتهاي مربوطه آپلود سنتر عكس راه بندازيد كه عكسها راحتتر آپلود بشن.

لینک به ارسال

دست تمام عزیزانی که پاسخ دادند درد نکنه.:thankyou: ولی اضافه کنم که من واقعا قصد ایراد به جوملا رو نداشتم ;)چون بسیار بسیار بسیار جوملا رو دوسش دارم:heart:فقط یک سئوال بود. و دیگه اینکه اگر دوستان راه بهتری برای گذاشتن عکس به تعداد زیاد در بین مطلب دارند بفرمایند.

لینک به ارسال
دوستان من یک سایت ساختم که روزانه به تعداد دفعات زیادی آپدیت میشه و مطالب در اون گذاشته میشه. در بین مطالب تعداد قابل توجهی عکس هم هست. تعداد کسانی که هم که مسیولیت گذاشتن مطالب در سایت به عهده شون هست تقریبا 7 نفر هست. برای گذاشتن عکسها همونطور که خودتون می دونید هر دفعه باید دکمه image پایین ادیتور رو بزنن عکس رو انتخاب کنند و برای عکس بعد دوباره همینطور. این موضوع خیلی خیلی وقت گیره. چه راهی برای حل این مسئله پیشنهاد می کنید؟

سلام

متاسفانه با نقل مکان به خانه جدید من در خانه فعلا نت ندارم برای همین تا حالا این پست را ندیده بودم

دوست عزیزمون نکته بسیار خوبی را مطرح کردند که من چند تا نکته را ذکر میکنم تا ایم مشکل کمتر بشه

1- در صفحه روت تصاویر images/stories/.. تا آنجا که میتوانید تصاویر کمتری بگذارید

2- دقت فرمایید حتما تصاویرتان از نظر حجم از قبل بهینه شده باشند

3- برای تصاویرتان حتما حتما حتما از همان ابتدای شروع سایت پوشه بندی و طبقه بندی مناسب داشته باشید

4- در یک پوشه تصویر بیشتر از 20 عکس قرار ندهید اگر بیشتر لازم شد پوشه جدیدی بسازید و بقیه تصاویر را در آن قرار دهید

این 4 مورد بسیار مهم است منتها طمانی خودش را نشون میده که مثلا تعداد عکسهای شما به 500 تا برسه همین مشکل را دقیقا من در خود سایت جومینا داشتم که با این کارها حل شد

لینک به ارسال

سلام

راه حل آقای تهرانی خیلی کمکتون می کنه.

یه راه حل دیگه بهتون می گم، که اگر تصاویر خیلی زیاد باشه، و نخواهید ما بین نوشته بزارید و یکجا بزارید. (مثلا 20 تصویر) خیلی کمکتون می کنه. می تونید از گالری فوکا بهره بگیرید. عکس ها رو بند انگشتی می زاره که با کلیک روی اون بزرگ می شه.

این گالری رو نصب کنید. عکسها رو تو اون از طریق آپلود یکباره برید. البته حتما دسته بندی درستی داشته باشید.

بعد یه پلاگین ادیتور داره این کامپوننت اون رو نصب کنید و می تونید با لینک دادن حتی به یک مجموعه، با گذاشتن یک کد ساده تمام تصاویر یک مجموعه رو یکباره داشته باشید.

پلاگین رو از سایت خود فوکا بگیرید. توضیحاتشم اینجا اومده http://phoca.cz/phocagallery-button

ضمنا باید http://phoca.cz/phocagallery-plugin رو هم قبلش نصب کنید.

کلا تو لوکال تست کنید، ببینید کارتون رو راه میندازه.

شاید کمی کارتون رو پیچیده کنه. فقط از بابت یه راه حل بهتون می گم.

شاید راه حلی که الان انجام می دید بهتر باشه!!!

یا حــــق

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...