saberseyyedi 0 ارسال شده در دی 90 با سلام (نمیدونم این موضوع اصلا ربطی به این بخش داره یا نه) من در آستانه ثبت یک قرارداد طراحی سایت هستم. صاحب سایت از من خواسته مدیریت مطالب سایت هم دست خودم باشه. من دقیقا نمودم بابت پشتیبانی و مدیریت مطالب باید چه قیمتی به ایشون بدم. آیا باید به ازای هر مطلب مبلغی بگیرم؟ مثلا: هر مطلب x تومان که اگه در طول ماه y تا مطلب در سایت درج کردم x.y تومان بگیرم یا باید 1 مبلغ ثابتی بگم؟ مثلا 100 تومان، 200 تومان... در این نوع موارد عرف چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 90 سلام عرف بخصوصی وجود نداره هر طور به لحاظ مالی برای طرفین منطقی تر هست و توافق صورت می گیره. هر دو پیشنهادی که فرمودید منطقی هست. می تونید سطح بندی کنید، برای مثال: در ماه 100 مطلب هر مطلب X تومان 100 تا 120 مطلب X تومان و... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saberseyyedi 0 ارسال شده در دی 90 با تشکر از شما 1 سوال دیگه هم دارم. قرار شده به ازای هر مشتری که از طریق سایت با این شرکت آشنا میشه و قرار داد میبنده طبق توافق، من یک درصد مشخص از قرارداد را دریافت کنم. فقط مشکلی که هست اینه که من چطور باید بفهمم مشتری از طریق سایت با این شرکت آشنا شده؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 90 با تشکر از شما 1 سوال دیگه هم دارم. قرار شده به ازای هر مشتری که از طریق سایت با این شرکت آشنا میشه و قرار داد میبنده طبق توافق، من یک درصد مشخص از قرارداد را دریافت کنم. فقط مشکلی که هست اینه که من چطور باید بفهمم مشتری از طریق سایت با این شرکت آشنا شده؟؟؟ سلام بهترین راه برای شما این هست که هنگام عقد قرارداد با مشتری نحوه ی آشنایی او با شرکت پرسیده شود. اگر قرار است مشتری درخواستی را بصورت آنلاین برای شرکت بفرستند در فرم آنلاین نیز این موضوع پرسیده شود؟ در کل همه چیز به صداقت شرکت بر می گردد که این پرسش را مطرح سازد و در صورتیکه مشتری از طریق سایت جذب شده باشد درصد شما را بدهد مگر اینکه نحوه ی فروش فقط از طریق سایت انجام بپذیرد که شما کنترل کامل داشته باشید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر