امیر فدایی 0 ارسال شده در دی 90 عرض سلام یه قالب واسه یه سایت زدم که بعد از یه مدت قالب تبدیل به صفحه سفید شد.بدون هیچ دخالت انسانی. اون قالب رو دوباره از رو لوکال (رو لوکال قالب کاملا درسته) روی سایت گذاشتم ولی باز همینطور یک صفحه سفید.یک بار به این مشکل برخوردم .کلا جوملارو با قالب آپلود کردم درست شد.ولی وقتی خود قالبو تنها نصب می کنم نصب میشه ولی کار نمی کنه و یک صفحه سفیده فقط. ممنون می شم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در دی 90 سلام. لطفا دمو بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام به احتمال زیاد مشکل از قالبتون نیست ./ و مربوط به افزونه های نصب شده می باشد. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام افزونه خاصی نصب کردید که این مشل پیش اومد اگه پلاگین امنیتی نصب کردید غیرفعالش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر فدایی 0 ارسال شده در دی 90 مرسی از پاسختون..راستش افزونه ی امنیتی اصلا نصب نکردم یه کامپوننت عضویت پیشرفته با یه اسلاید شو سادست بقیه ماژول های پیش فرض هستند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام شما دموی آنلاین بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر فدایی 0 ارسال شده در دی 90 سلام شما دموی آنلاین بدید تا بررسی بشه عرض کردم خدمتتون که وقتی قالب مذکور رو انتخاب می کنم کلا صفحه سفید می یاره.اگه دموی صفحه سفید مشکل رو حل می کنه بفرمایید تا انجام بدم.چون واسه اینکه سایت نخوابه فعلا برش گردوندم رو قالب قبلیش.. البته اینم یاد آوری کنم وقتی قالبو رو سایت عوض می کنم اون مشکلی نداره و لی قالب اصلی رو صفحه سفید نشون می ده. تشکراینم اضافه کنم که این سایت با قالب های پیش فرض جوملاش کلا 5 تا قالب داره که به غیر از یکیش 4 تای دیگه اش رو صفحه سفید نشون می ده.با تشکر از راهنماییتون پلاگین acesef رو غیر فعال کردم درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در دی 90 خدا رو شکر که مشکلتون حل شد!!!! اما خدایش acesef برای سایت های که واسه مشتری طراحی میشه خوبه ، چون که اونا دیگه افزونه ی دیگه ی رو نصب یا حذف نمیکن و چند سال همونطور میمونه... اما اما واسه سایت های خودمون که هر روز یه افزونه تست میکنیم ، acesef ویرانگر به تمام معناست، بلایی به سر سایت میاره که خود طراحان جوملا هم میمونن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر