ch110ali 31 ارسال شده در دی 90 با سلام برای نصب الحاق جدید وقتی نصب رو می زنم ارور [align=left] Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/eslami:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/eslami/public_html/rank/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 392 Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/eslami:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/eslami/public_html/rank/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 392 [/align] رو دارم این ارور برای فایل های الحاقی که می خوام نصب کنم نیست فکر می کنم نصب الحاقات قبلی باعث این موضوع شده در هر صورت ممنون میشم راهنماییم کنید در ضمن جوملا نسخه 1.5.23 هست. با سپاس فراوان[/php] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام http://docs.joomla.org/Installing_an_extension یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در دی 90 عرض ادب جناب شمسی ممنون از پاسختون... یک مسئله ای ممکنه نصب دستی پلاگین رو توضیح بدید در نسخه 1.5.23 ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام نصب دستی براتون سخت میشه /. سطح دسترسی هاتون و تنظیمات ftp رو با دقت چک کنید . و تنظمشون کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر