majid42 0 ارسال شده در دی 90 سلام دنبال یه ماژولی می گردم که یه دکمه تو قسمت مطالب بزارم (یعنی واسه هر مطلبی که دلم خواست ، نه همه مطالب) وقتی کاربر رو دکمه کلیک کرد، بره تو یه فرم ارسال ایمیل و کاربر توضیحاتی رو اضافه کنه و ایمیل کنه به مدیر (عنوان مطلب اتوماتیک بیاد تو فرم) در واقع کاربر می خواد یه محصولی رو سفارش بده. آیا همچین چیزی وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 با عرض سلام من تا حالا چنین افزونه ای ندیدم ولی شما میتونید با استفاده از html این کارو انجام بدید بهترین راه هم استفاده از افزونه نظر دهی به مطالب هست که میتونم پیشنهاد بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در دی 90 با عرض سلام من تا حالا چنین افزونه ای ندیدم ولی شما میتونید با استفاده از html این کارو انجام بدید بهترین راه هم استفاده از افزونه نظر دهی به مطالب هست که میتونم پیشنهاد بدم این کار رو با فرم ساز ها می تونی انجام بدی ار اس فرم و برزینگ فرم یه پلاگین دارند که می تونی فرمی که ساختی رو داخل یک مطلب لینکش رو قرار بدی خیلی زیبا و راحت می تونی که فرمی رو که لازم داری به هر مطلبی که خواستی به صورت سفارشی پیوند بزنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام این چیزی که شما می خوای نیست چون یه مورد سفارشیه با فرم سازها میشه فرم رو ساخت و در مطلب نمایش داد اما نمیشه عنوان مطلب اتوماتیک بیاد تو فرم یه راهش اینه که بگی واست فرم ساز رو ویرایش کنن و کد نویسی بشه راه دومش اینه که از افزونه های فروشگاه ساز مثل ویرچومارت و یاس و ... استفاده کنس یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر