iran2008 0 ارسال شده در دی 90 سلام من سایتم رو اسکن کردم و دو تا درجه low امنیتی گرفتم . میشه بگید باید چیکار کنم برای برطرف کردن این مشکل و پیام البته خودش توضیح داده یا باید فایل بکآپ دوم رو پاک کرد یا نمیدونم اجازه بکآپ بهش نداد . نمیدونم همچین چیزی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 شما باید فایل بکاپ رو پاک کنید تا مشکل حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در دی 90 خوب اون ایندکس2 مال خود جوملا هست. من نذاشتم. پاکش کنم مشکلی نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام نخیر اینها فایلهای اصلی جوملا هستند نباید پاکس کنید شاید تغییری در این فایلها ایجاد شده با فایلهای اصلی جوملا جایگزینش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bonyan 0 ارسال شده در دی 90 سلام ميشه بفرماييد با چه برنامه اي اسكن كرديد ؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در دی 90 با برنامه Acunetix نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر